Serviciile noastre se aplică riguros și individualizat, oricare ar fi domeniul de activitate al clientului.

Proceduri

1
Contabilitate

Gestionarea patrimoniului și a rezultatelor fiscale sunt esențiale pentru orice companie. Venim astfel în ajutorul clienților prin întocmirea și depunerea rapoartelor și a bilanțurilor, consolidarea situațiilor financiare, precum și reprezentarea la controalele organizate de instituțiile statului.

2
Expertiză contabilă

Experiența specialiștilor din echipa Profesional Econt ne permite să realizăm analize complexe ale tuturor indicatorilor firmei și să oferim o imagine clară a situației istorice și actuale. Pe baza acestei expertize, soluțiile pe care propunem sunt particulare și au șanse reale să conducă la creșterea afacerii.

3
Resurse umane

Servicii noastre de administrare de personal sunt complete. Acestea încep prin întocmirea și evaluarea contractelor de muncă, gestionarea relațiilor cu ITM și alte instituțiile și continuă cu gestiunea și calculul taxelor bazate pe declarațiile întocmite și raportate.

4
Expertiză judiciară și extrajudiciară

Prin departamentul juridic oferim servicii complete de expertiză judiciară printre care menționăm:– Înregistrarea mărcilor, licențelor și brevetelor– Întocmirea documentație și urmărirea creanțelor– Elaborarea acțiunilor în instanță, pe spețe comerciale

5
Fiscalitate

Ajutăm firmele în mod constant să țină pasul cu noile schimbări legislative. Auditul fiscal, asistența înidentificarea și îndeplinirea obligațiilor fiscale, consultanța privind impozitele și oportunitățile fiscale existentesunt câteva din serviciile de fiscalitate pe care le oferim.

6
Înființare societăți

Orice început de drum vine cu noi responsabilități. Pentru a începe cu dreptul, vă punem la dispozițieexperiența noastră și vă ajutăm cu rezervarea numelui, întocmirea actelor firmei și înregistrarea lor la RegistrulComerțului. Mai mult, ne ocupăm și de orice modificări ale actelor constitutive.

Cere cotație