Susținem firmele în procesul lor de creștere.
Împreună contribuim la impactul pozitiv în societatea românească.

Servicii

Contabilitate

Gestionarea patrimoniului și a rezultatelor fiscale sunt esențiale pentru orice companie.
Venim astfel în ajutorul clienților prin întocmirea și depunerea rapoartelor și a bilanțurilor, consolidarea situațiilor financiare, precum și reprezentarea la controalele organizate de instituțiile statului.

Expertiză contabilă

Experiența specialiștilor din echipa Profesional Econt ne permite să realizăm analize complexe ale tuturor indicatorilor firmei și să oferim o imagine clară a situației istorice și actuale.

Resurse umane

Servicii noastre de administrare de personal sunt complete. Acestea încep prin întocmirea și evaluarea contractelor de muncă, gestionarea relațiilor cu ITM și alte instituțiile și continuă cu gestiunea și calculul taxelor bazate pe declarațiile întocmite și raportate.

Expertiză judiciară și extrajudiciară

Prin departamentul juridic oferim servicii complete de expertiză judiciară printre care menționăm:
– Înregistrare mărci, licențe și brevete
– Întocmirea documentației și urmărirea creanțelor
– Elaborarea acțiunilor în instanță pe spețe comerciale.

Fiscalitate

Ajutăm firmele în mod constant să țină pasul cu noile schimbări legislative.
Auditul fiscal, asistența în identificarea și îndeplinirea obligațiilor fiscale, consultanța privind impozitele și oportunitățile fiscale existente sunt câteva din serviciile de fiscalitate pe care le oferim.

Înființare societăți

Orice început de drum vine cu noi responsabilități. Pentru a începe cu dreptul, vă punem la dispoziție experiența noastră și vă ajutăm cu rezervarea numelui, întocmirea actelor firmei și înregistrarea lor la Registrul Comerțului. Mai mult, ne ocupăm și de orice modificări ale actelor constitutive.

Sărbătorim prima recunoaștere națională oficială.

CECCAR ne-a plasat între cele mai bune firme de Expertiză Contabilă din țară, la secțiunea Promovarea Profesiei.

Datorăm acest premiu faptului că echipa noastră are un număr mare de specialiști, pregătiți să asigure serviciile multiple de care firmele au nevoie.


Fiecare client a contribuit la reușita noastră. ​Vă mulțumim! ​

Echipa

Experienta noastra vine in ajutorul afacerii tale.

Din 2008 creștem în pas cu dezvoltarea clienților noștri. Unii dintre ei ne sunt clienți și astăzi.

Profesional Econt a dobândit statul de expert și recunoaștere în totalitate datorită echipei. Fiecare dintre noi este bine pregătit profesional, este dedicat și convins că și-a ales meseria potrivită. Echipa a crescut an de an ajungând acum la un număr de peste 10 specialiști autorizați CECCAR.

Seriozitatea, adaptarea și înțelegerea nevoilor clientului, informarea permanentă asupra ultimelor reglementări din domeniu constituie platforma prin care echipa Profesional Econt reușește să își mențină buna reputație și să evolueze.

Contactează-ne!